Over ons

Tijdelijk werk super goed regelen voor iedereen

t

Wat is SSC Flex?

Bij de Gemeente Rotterdam is er soms behoefte aan extra mensen. Dat kunnen tijdelijke medewerkers zijn om pieken of langdurig verzuim op te vangen. Of bijvoorbeeld voor de inzet bij projecten waarbij gedurende een afgebakende periode specifieke kennis en ervaring nodig is. Het kenmerkende aan deze inhuur is dat het tijdelijke dienstverbanden zijn met een projectmatig karakter.
De gemeentelijke clusters selecteren zelf de medewerker(s) die ze nodig hebben en zijn het aanspreekpunt voor de inhoudelijke aansturing en de uitvoering van de werkzaamheden.
Deze dienstverlening noemen we ‘loondetachering’ en daar zijn we goed in.

U

Loondetachering

Loondetachering is een dienst waarbij we het werkgeverschap (en alles wat daarbij komt kijken) overnemen. Daartoe hebben we specialisten in huis op bijvoorbeeld juridisch en HR-gebied. We hebben jarenlange ervaring op dit terrein en helpen je graag.
Dat betekent ook dat we de ontwikkelingen die er zijn op alle relevante (werkgevers) terreinen op de voet volgen. En dat we alle consequenties voor het tijdelijk in dienst nemen van mensen kennen en daar waar nodig toepassen.

Goed werkgeverschap

Daarnaast regelen we het goed voor de flexwerkers. We zorgen ervoor dat alle via ons ingehuurde (tijdelijke) flexwerkers optimaal geholpen en geïnformeerd zijn. Zo zorgen we dat alles goed loopt en goed geregeld is zodat iedereen kan focussen op het inhoudelijke werk.

r

Heb je een vraag, laat het ons weten

Via onze contactpagina

of

Telefoon: (010) 267 1000
Mail: sscflex@rotterdam.nl